Archiv článků

Vánoční dílničky

DÍLNIČKY PRO DĚTI V ROZSEČI: SOBOTA 20.12. VE 14 HODIN V KULTURNÍM DOMĚ V ROZSEČI. S SEBOU SKLENIČKU, DO KTERÉ SI DĚTI BUDOU VYRÁBĚT SVÍČKU A 40 KČ (PRO ČLENY SHM 20KČ). TĚŠÍME SE NA KRÁSNÝ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS STRÁVENÝ TVOŘENÍM. 
Celý článek

Národní rada SHM

V sobotu 6.12. proběhla porada našeho klubového týmu  o další činnosti a vyhlídkách do roku 2015. Každý měl možnost představit svůj nápad. Co více se na poradě odsouhlasilo, je to, že náš klub bude v sobotu 21. března 2015 hostit národní poradu klubů Salesiánského hnutí mládeže. Proběhne v...
Celý článek

Mše za děti a mládež

V neděli 30. listopadu 2014 se opět budeme mít možnost spojit v modlitbě a mši svaté za všechny děti a mládež. Budeme mít možnost to všechno spojit ke cti sv. Jana Boska a sv. Maří Magdalény.    Mše sv. na 1. adventní neděli bude  sloužena v 9.45 hodin.   
Celý článek

Adorace za zemřelé a vzpomínka na naše blízké

Všechny vás zdravíme a zveme vás srdečně  na krátkou  adoraci za zemřelé s chvilkou ztišení k vzpomínce a všechny, kteří nás předešli na věčnost. Adorace bude v sobotu 1. listopadu v 18 hodin v kapli sv. Antonína v Rozseči. 
Celý článek

Setkání schol podruhé v Rozseči

V sobotu 11. října jsme pořádali v Rozseči nad Kunštátem již druhý ročník Setkání schol a scholiček. Pozváno bylo 12 schol a z toho se zúčastnilo celkem 8. Před tím než se setkání mohlo uskutečnit, proběhlo mnoho příprav. Poděkování patří všem, kdo přiložili ruku k dílu, ale také těm, kdo nás...
Celý článek