Oslavili jsme..

V neděli 16. srpna jsme mohli prožít krásný den s naší farností a mohli jsme oslavit sv. Jana Boska a 200 let od jeho narození. Ráno jsme poděkovali Bohu při mši svaté za jeho život a za pokračování jeho díla. 
Po mši svaté jsme požehnali a slavnostně otevřeli naši klubovnu SHM v Sulíkově. Významným hostem byla paní Jaromíra Vítková (místostarostka Boskovic a zastupitelka Jihomoravského kraje). Potěšila nás svou přítomností i vlídnými slovy. Pozdravila nás i naše paní starostka Hanka Pokorná. Jako občerstvení u nově vzniklé klubovny v "MÁRNICI" se podávaly věnce, rakve a utopenci.

Celý program se odpoledne přesunul do Rozseče, kde byla připravena spousta soutěží a atrakcí. Malé děti mohly skákat na skákacím hradu, který nám zajistila právě paní Vítková z brněnského ústředí KDU-ČSL. Další atrakce jako chůze na chůdách, malování na obličej, závody odrážedel. Pro starší děti byla nachystaná stanoviště, dále fotbal, airsoft, střelba z luku na terč, petanque a další. Dospělí mohli hrát volejbal a nebo tenis. Zatančily nám děti ze sulíkovské taneční skupiny a přijel za námi šikovný kouzelník ze Křetína. Moc děkujeme za příjemné zpestření programu. Děkujeme také panu Houdkovi ze Sulíkova za ozvučení akce. 

Grilovalo se i vynikající maso či hermelín, u baru bylo dobré čepované pivo, limo či něco k zakousnutí.

Dnešní den se povedl a věříme, že sv. Jan Bosko by z nás měl radost.

Děkujeme všem, kdo s námi přišli prožít tento krásný den, dále děkujeme všem, kdo jakkoliv přispěl na režii tohoto dne.

‪#‎DB200‬ a ‪#‎HappyBirthdayDonBosco‬!!!