METRO - večer her a hudby

 

Pátek 21.1. 2011.

Rozseč – Kulturní dům

Organizace: Monika Marková, Lenka Ondrová, Aneta  Prudká, Alena Prudká, Radek Hanskut

 

Akce se konala jako poděkování dětem za jejich snahu, za předvedené výkony při nácviku zpěvu a při zpívání na mši svaté na Mikuláše, na  Štědrý den (22.00), na Zjevení Páně (Tři králové).

Program začal v 17 hodin, pokračoval zahájením, seznámení se s pravidly a s programem. Následovaly hry, výroba doprovodných nástrojů k písničkám. Během her hrála hudba, skoro všichni si vyzkoušeli karaoke, které nám zapůjčili Hochovi. Mezi každými hrami byly přestávky  na občerstvení. V 21 hodin byla výborná večeře (špagety). Následovaly hry, karaoke, diskotéka  a také večerka.

V 8 hodin ráno byl dost nečekaný budíček. Pro všechny nachystaná snídaně: čaj, limonáda, máslo, vynikající vánočky, které pekla  paní Marková (Mončina maminka). Po snídani se provedla zpětná vazba na celou akci. Převažovaly spíš pozitiva než negativa. Ale to ještě nebylo vše. Ještě následovaly soutěže a nakonec vyhlášení výsledků.

Skvělá práce holky!

 

Chtěl bych poděkovat panu starostovi a členům zastupitelstva za zapůjčení prostor kulturního domu, kde mohla akce proběhnout. Panu Petrželkovi za předání KD a převzetí klíčů nazpět. A všem, kteří se na té akci jakkoliv podíleli.